ADVENTSKE DEKORACIJE

Za ljepše & ugodnije blagdane

Vrijeme adventa ima specijalno mjesto u našim srcima i ispunjava svaki kutak posebnim i kreativnim dekoracijama koje će krasiti domove mnogih. Tu su i velike pripreme za predstojeće korporativne i privatne evente koji nas posebno vesele jer svaki je na svoj način jedinstven, a svake godine nastojimo nadmašiti sami sebe i ponuditi još posebnije i drukčije scenografije svakom događanju.

Miris borova i najfinijih slastica, mnoštvo darova i osmjeha, ove će čak i užurbane i poslom pretrpane dane učiniti mnogo lakšima.
Bez obzira radi li se o prostorijama luksuznih restorana i hotela, prijemnog prostora velikih korporacija i njihovih uredskih prostorija ili kućnih ureda, različitim dizajnom i razigranim detaljima uživamo svakom prostoru udahnuti onaj poseban božićni duh i unijeti dašak svjetlosti i topline koja krasi božićno vrijeme. Srca nam ugrije trenutak kad unesemo svoje uratke i pogledamo ozarena lica djelatnika i njihov osmjeh koji se brzinom munje proširi kroz sve urede uz riječi “Božić nam je stigao”. Još kad u prolazu neki zapjevaju božićnu pjesmu, pa božićni duh sve ponese i čak se i pozadinska glazba u trenu promjeni, shvatimo da nismo samo došli ukrasiti mjesto već smo donijeli sa sobom i djelić toplog božićnog jutra.


Organizacija: Wonderful Events & Cvijet Kreativa
Cvijeće & Dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: léTIM | visual communication & photography

advent_decorations_cvijet_kreativa01
advent_decorations_cvijet_kreativa02
advent_decorations_cvijet_kreativa03
advent_decorations_cvijet_kreativa04

PRATITE NAS