BOHO VJENČANJA

Prednosti & nedostaci

Boho vjenčanja sve su popularnija i iako trendi naziv za ovu vrstu svadbenog slavlja, zapravo je ovo tema dosta bliska našim krajevima, a njome mladenci imaju priliku spojiti tradiciju kroz romantične detalje s modernim pristupom i praktičnim popratnim sadržajima.

Boho teme ispunjene su živopisnim detaljima, lepršavim haljinama i cvijećem kao ubranim s polja. Obzirom da boho vjenčanja uključuju mnoge zemljane elemente i prirodne materijale, vjenčanja na otvorenom savršena su kulisa za ovo tematsko vjenčanje.

Baš zbog svih ovih karakteristika, dobro je staviti na papir sve prednosti i mane odnosno moguće probleme na koje biste mogli naići tijekom planiranja kao i na sam dan vjenčanja.

Lokacija je svakako bitna, pa nije svejedno da li vašu vjenčanu idilu želite smjestiti u šumi, na dalekom obronku, u štagalj ili drvenu kolibu ili posebno imanje, a “plan B” često je “must have” prilikom organizacije takvog događanja.

Kombinacija sa šatorom kao sigurnim rješenjem za slučaj lošeg vremena, svakako je dobra varijanta. No, na stranu loša prognoza. Svakako uzmite u obzir da koliko god je vjenčanje smješteno daleko od vreve grada u okružju najljepših boja i mirisa iz prirode stvarajući nešto doista posebno i jedinstveno, toliko zasigurno ne želite da se jednoga dana gosti sjećaju tih trenutaka po dalekom putovanju, dugom stajanju, potpeticama koje propadaju u zemlju i čine mnoge uzvanice vrlo napetima. Zbog udaljenosti od svojih kuća, da bi se gosti mogli zaista potpuno opustiti, uzmite u obzir i trošak smještaja za vaše goste, a i dizajn vjenčanja uključuje i neke dijelove koji se uzimaju “zdravo za gotovo” kao stazice i podesti koji osim ugode oku tu služe i da bi vašim gostima boravak u prirodi učinili najugodnijim i što opuštenijim.

Svakako je važno da pri organizaciji ovakvog vjenčanja uz vas bude stručna osoba koja vas zbog brojnih iskustava, pri samom pogledu na lokaciju može upozoriti na sve nedostatke, no isto tako i upoznati vas i sa mogućnostima i rješenjima problema, kao i predložiti lokacije koje imaju rješenu cijelu infrastrukturu i predviđene sadržaje baš za ovakve prilike. A naš je savjet da profesionalne ruke odrade i koordinaciju prije i na sam dan vjenčanja, jer ćete tako sebi i svojim najmilijima uštedjeti mnogo truda i brige oko vremena, rasporeda gostiju, organizacije prijevoza i smještaja za sve uzvanike, a pogotovo za “plan B” u slučaju vremenskih neprilika (koji usput rečeno je gotovo kao da paralelno radite još jedno vjenčanje, sa stilske i tehničke strane).

Neka lepršavost, romantičnost, ljepota i lakoća koja prati ovu posebnu temu nazvanu boho vjenčanje, ostane u sjećanju svih prisutnih po upravo tim lijepim i posebnim trenucima.


Organizacija: Wonderful Weddings & Cvijet Kreativa
Cvijeće & Dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: One Day studio; Matija Vuri Photography; léTIM Weddings

boho_weddings_flowers_cvijet_kreativa01
boho_weddings_flowers_cvijet_kreativa02
boho_weddings_flowers_cvijet_kreativa03
boho_weddings_flowers_cvijet_kreativa04
boho_weddings_flowers_cvijet_kreativa05
boho_weddings_flowers_cvijet_kreativa06
boho_weddings_flowers_cvijet_kreativa07
boho_weddings_flowers_cvijet_kreativa08

PRATITE NAS