CURICA JE!

Dekoracije za rođenje djeteta

Nekada smo na televiziji gledali serije i filmove u kojima bi mlade buduće majke bile darivane i taj posebno rezervirani dan samo za njih bio bi ispunjen mnoštvom darova kojima su ih obasipali prijatelji i obitelj.

Slične običaje pamte i naši krajevi, jedina razlika bila je u načinu slavlja i naravno dekoracijama koje su krasile taj dan.
Upriličiti takvo događanje i nije tako loša ideja u današnje vrijeme kada svaki poklon, bez obzira na veličinu, za buduće roditelje puno znači. Takvom dogadanju priliče i posebne i originalne pozivnice za vaše goste, pa smo izabrali za vas one jedinstvene. Uz sve, obzirom da se ovakve zabave priređuju pred kraj trudnoće kada većina zna da li će na svijet donijeti curicu ili dečka, cijeli vizual i boje možemo prilagoditi djetešcu i uz izmamljene osmjehe poželjeti joj/mu dobrodošlicu.

Ako se bojite velikih troškova koji bi mogli pratiti takvo događanje, isto možete upriličiti i u vašem domu, a za vas smo pripremili nekoliko naših fotografija s događanja priedenog za jednu posebnu djevojčicu.
Uredivši kutak sa slasticama i uz nekoliko posebno odabranih dijelova kolekcija, ostatak prostorije upotpunili smo s ponekim tematski povezanim detaljem, pomponima i zastavicama.

Nježno cvijeće pomno je birano kao nagovještaj majčine ljubavi, a tu je i knjiga želja koja će spremljena u posebno dizajniranu kutiju biti trajni podsjetnik na blažene dane pred dolazak na svijet najdražeg malenog bića.

Svako isčekivanje malene curice je posebno, pa tako slušajući buduću majku stvaramo posebnu malenu bajku. Uz bogati izbor našeg inventara i kreativne ruke, svi slatkiši dobit će svoje počasno mjesto, a uz ukusnu tortu s malenim cipelicama na vrhu, poklončić kao znak pažnje za vaše goste upakiran u kutije u obliku kriški torte, sve zajedno spojene u krug i ukrašene jednom posebnom vrpcom, bit će još jedna krasna dekoracija na staklenom stalku.

I naravno, budući je to ipak prvi party vaše djevojćice, poželjet će jednoga dana imati uspomenu na to, pa svakako ne zaboravite na dobrog fotografa. Ili za savjet u njegovom odabiru jednostavno pitajte nas. 🙂


Organizacija: Wonderful Events & Cvijet Kreativa
Cvijeće & Dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: léTIM | visual communication & photography

baby_shower_cvijet_kreativa01
baby_shower_cvijet_kreativa02
baby_shower_cvijet_kreativa03
baby_shower_cvijet_kreativa04

PRATITE NAS