CVIJEĆE ZA VJENČANJE IZ SNOVA

Inspirirano starim Hollywoodom

Svaki dizajn glamuroznog vjenčanja iz snova započinje i završava s cvijećem. To je neizostavni dio, a bogatstvo skulptura od cvijeća, kaskadni slapovi i kombinacija boja i tekstura poseban su izazov za nas. Zato cvijeće za vjenčanja iz snova nikada neće biti kopija već uvijek original jer će predstavljati baš vas i to u svojoj najveličanstvenijoj formi.

Cvijeće svojim životom unosi nježnost u svaki prostor, a iskusno oko, vaše povjerenje i odriješene ruke dizajnera i aranžera, pretvaraju svaki prostor u čisti glamur.

Glamur nisu samo postavljeni cvjetni aranžmani i po koji lijepi detalj. To je skup svih najpomnije odabranih poveznica dvoje koji su obećali svoje srce jedno drugome i pretočena ljubav u najljepšu raskoš utkanu u svaki detalj svadbenog dana.

Pri dizajniranju svakog vjenčanja, naša zadaća je prepoznati tanke niti i utkati ih u posebnost svakog detalja, spojiti nespojivo i iz toga stvoriti upravo onaj čisti glamur, tako poseban i samo vaš. Od teksture stolnjaka, salveta do dizajna popratnih asortimana kao što su meniji, brojevi stola, imena vaših gostiju, pokloni za goste do same torte, svaki djelić čini svoju cjelinu, a opet je povezano i to upravo s krunom svakog vjenčanja iz snova – cvijećem.
Hortenzije, božuri, ruže i orhideje u nijansama boja od bijele do nježne puder roze, jednom su takvom vjenčanju vratile vrijeme unatrag i stvorile glamurozno ozračje nekog davnog vremena starog Hollywood-a, a zlato, platina i dijamanti tu su bili samo ukras svakog detalja dajući onu posebnu gala-notu ovom posebnom vjenčanju.


Organizacija: Wonderful Weddings & Cvijet Kreativa
Cvijeće & Dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: léTIM Weddings
Lokacija: Hotel Esplanade, Zagreb, Croatia

flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa01
flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa02
flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa03
flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa04
flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa05
flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa06
flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa07
flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa08
flowers_dream_wedding_cvijet_kreativa09

PRATITE NAS