CVIJET SPOMENA

U spomen na voljene koje zauvijek nosimo u srcu

Oduvijek je cvijeće bilo simbol privrženosti, ljubavi, odanosti i pažnje koju želite iskazati osobi kojoj ga poklanjate te ga koristimo kada želimo naglasiti sve važnije događaje u životu, od rođenja do smrti. Izražavanje sućuti i žalovanje za preminulom osobom iskazujemo   raznim   formama svježih ili umjetnih cvjetnih aranžmana u obliku pogrebnih vijenaca, grobnih buketa i grobnih aranžmana.

U Cvijetu Kreativi se s velikom pažnjom izrađuju sve vrste aranžmana od svježeg i umjetnog cvijeća prateći najnovije trendove u aranžiranju. U ponudi imamo raznovrsno cvijeće, bukete i vijence. Cijena usluge ovisi o želji klijenta, izboru cvijeća i veličini buketa. Kombiniranjem različitih vrsta cvijeća i tehnika izrade, našim klijentima nudimo raskošne i cijenom prihvatljive aranžmane i vijence.

Stručne ruke našeg tima s puno predanosti i brižnosti također uređuje grobove na području Zagrebačke županije, ali prema potrebi i u drugim dijelovima Hrvatske, onda kad Vi niste u mogućnosti. Ako živite daleko ili nemate vremena i mogućnosti posjetiti i urediti vječno počivalište Vaših voljenih, mi ćemo to učiniti za Vas.

Izrada vijenaca i buketa od svježeg i umjetnog cvijeća za pogreb treba biti prethodno najavljena te se dostava može obaviti na razna groblja na području Zagrebačke županije i drugih dijelova Hrvatske.

Tu smo da Vam svojim savjetom pomognemo pri odabiru i u slučaju potrebe isto to cvijeće dostavimo na željeno mjesto. Bogati izbor različitog cvijeća, maštovito aranžiranje i ljubazan pristup svakom klijentu su naše kvalitete, stoga nam se obratite s povjerenjem.

 

PRATITE NAS