DEČKO JE!

Dekoracije za rođenje djeteta

Plavo, plavo i samo plavo? Mislite da je ova kombinacija malo monotona i već viđena? Ali što ako postoje posebne kombinacije koje nježne nijanse ove boje čine svaki puta drukčijim i originalnim.

Poseban stolnjak uz malo neizostavne čokolade, puderastim nijansama slastica i različitim pomno odabranim posudama i etažerima, u trenu će stol pretvoriti u predivan kutak. Središnji dio ovoga je puta bio rezerviran za tortu u obliku velikog muffina, kao da podsjeća na loptu koja umjesto polja nogometne lopte ima zvijezde po sebi. Pa ipak se tu slavi dolazak malenog dječaka.

Plavi zumbuli i predivni bijeli cvjetovi svojom su svježinom zamirisali i unijeli dašak proljeća u cijeli prostor kao radost novoga života, a poneki zlatni detalj dao je nagovještaj rođenju princa što je već zasjeo na prijestolje maminog srca.

Sve želje i nade za ovu buduću malenu zvijezdu gosti su upisivali u posebnu knjigu napravljenu za njega koja će, spremljena u stiliziranu kutiju, ostati predivna uspomena. Možda sin kada odraste neće sa sjetom čitati te retke, ali majka će se uvijek rado sjetiti tih blaženih dana kada je njeno dijete raslo pod srcem i zauvijek zauzelo svoje počasno mjesto u bajci života.

A gosti? Posebna razigrana pozivnica i svakome gostu bar maleni znak pažnje koji na početku krasi i sam stol u obliku kriški povezanih mašnom što tvore “tortu” na staklenom stalku, goste će privući tom kutku ukrašenom pomponima i zastavicama. Čak su i budući kumovi za krstitke koje će uskoro uslijediti po rođenju, odabrali posebnu čestitku kao albumić, a mi se već spremamo i za taj izazov i sa njima veselimo stvaranju još jedne bajke.
Krstitke i rođendani u nježnim bojama i razigrani kutci za malene koji se uz animatore veselo zabavljaju, naša su posebna ljubav. Jer djeca uvijek iznenade na najljepše načine, a gledajući malene koji su do jučer bili u majčinu trbuhu, a danas za njih priređujemo još jednu zabavu u nizu, ovi maleni prinčevi i princeze iznova nas podsjećaju kako vrijeme brzo leti i koliko je svaki trenutak važan. Posebno onaj proveden u čast baš tih malenih anđela.


Organizacija: Wonderful Events & Cvijet Kreativa
Cvijeće & Dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: léTIM | visual communication & photography

boy_baby_shower_cvijet_kreativa01
boy_baby_shower_cvijet_kreativa02
boy_baby_shower_cvijet_kreativa03
boy_baby_shower_cvijet_kreativa04

PRATITE NAS