KAKO IZABRATI SVOJ VJENČANI BUKET

Ideje & savjeti

Mnoge mladenke koje dođu na razgovor za cvijeće često muči isti problem – kako odabrati savršen vjenčani buket.
Često se kroz konzultacije i nekoliko naših pitanja uz prezentaciju, mladenci vrlo brzo odluče za vrstu i izgled cvjetnih ukrasa, aranžmana, eventualnih posebnih instalacija i cjelokupnog dizajna, no za vjenčani buket poželjan je savjet više pa, poučeni iskustvom, dobro je podsjetiti se da niste sami i bez obzira na to što nekada djeluje jednostavno donjeti odluku kao što je vrsta i izgled buketa ili boja i vrsta cvijeća – iskustvo stručne osobe je to koje čini stvari na oko jednostavnima.

Jeste li se ikada zapitale kako se zapravo stvaraju trendovi i od kuda potječu sve one fotografije najljepših i posebnih buketa koje pronalazite na mnogim društvenim mrežama? Oni najposebniji i jedinstveni stvoreni su od ruku kreativaca koji se ne plaše napraviti korak dalje u originalnosti i svoje znanje i vještine iskoristiti tako da za svaku mladenku stvore najljepši buket u kojem je pretočena sva ljepota i posebnost buduće mlade. A tada, ne postoje dva identična buketa već svaki originalni koji priča jednu priču svojim bojama i nježnim mirisima.

Prilikom izbora buketa, mnoge će ponekad i mjesecima pretraživati internet i časopise dok ne nadu oku najljepši buket i to je svakako važan detalj koji će maladenka podijeliti s organizatorom i dizajnerom vizuala svoga vjenčanja. No, povjerenje je zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika, a odrješite ruke profesionalca za vas će stvoriti jedinstvenu i neponovljivu bajku. Prilikom savjetovanja, svakako je dobro otvoreno saslušati i sve mogućnosti koje će vam se predstaviti i koje naoko ne izgledaju identično onima koje ste vi pronašli, ali prisjetite se da ste i same na internetu i po časopisima tražile ne kopije već originale koji su vas privukli upravo svojom posebnošću i ljepotom i za koje ste tada pomislile “Kako predivan stil! Pa to sam baš ja i želim tako nešto isto i na svom vjenčanju”. No, ne zaboravite da za sebe želite umjesto već viđenih, nešto originalno što će svakako biti odraz vas. To vam može dati upravo osoba koja će saslušati vaše želje, prepoznati viziju, spojiti vjenčanicu koja ističe ono najljepše u vama i dodati joj savršeni ukras koji će smjelo pokazati svu ljepotu pretočenu u poseban detalj svakog vjenčanja – vaš vjenčani buket.


Organizacija: Wonderful Weddings & Cvijet Kreativa
Cvijeće & Dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: léTIM Weddings

flower_bouquets_cvijet_kreativa01
flower_bouquets_cvijet_kreativa02
flower_bouquets_cvijet_kreativa03
flower_bouquets_cvijet_kreativa04
flower_bouquets_cvijet_kreativa05

PRATITE NAS