PRIVATNI EVENTI

PRIVATNI EVENTI

Poželite li ikad organizirati obiteljsko druženje, a da pri tome ne morate odvojiti dragocjeno vrijeme za pripremu jela kao ni za pospremanje nakon odlaska gostiju? A, još kad bi organizaciju svih detalja, od odabira cvjetnih aranžmana i prigodnih poklona do ukrasa mogli povjeriti nekome tko razumije vaše želje?

Mi smo ovdje da izađemo u susret vašim željama i pobrinemo se za svaki detalj kako bi druženje bilo opuštajuće i posebno iskustvo za Vas i svakog člana vaše obitelji. S pregršt originalnih ideja, čak i najobičnija obiteljska okupljanja pretvaramo u događaje koji ostaju u posebnom sjećanju.

Proslave godišnjica uz najdraže ljude, rođendanska slavlja ukrašena najukusnijim slasticama i predivnim cvijećem, rođendani za najmlađe uz vesele radionice i najbolje animatore ili zabave uoči dolaska na svijet novih članova obitelji samo su neke od brojnih privatnih događanja koja za vas i s vama organiziramo i pretvaramo u stvarnost.

Djevojačke zabave prepune posebnih iznenađenja za mladenku i njezine prijateljice na jedinstvenim lokacijama savršeno će proslaviti nagovještaj novih početaka, a kreativnim idejama naši će vam iskusni organizatori prirediti uistinu dan za pamćenje.

Kako biste se još dugo mogli prisjećati svih najljepših trenutaka, izabrali smo za vas samo najbolje od najboljih fotografa. Organizacijom profesionalnih “photo session”-a, svi vama važni događaji ostati će trajno zabilježeni – od trenutaka provedenih s obitelji, najboljim prijateljima ili kumovima, predivnog perioda trudnoće, do prvih tjedana vaših mališana za koje stvaramo posebne scenografije.

3_2-private_events2

3_2-private_events3

3_2-private_events4

BILO DA JE RIJEČ O ROĐENJU DJETETA, DJEVOJAČKOJ ILI ROĐENDANSKOJ ZABAVI,
TAJ DOGAĐAJ MOŽEMO UČINITI NEZABORAVNIM