GLAMUROZNO VJENČANJE

GLAMUROZNO VJENČANJE

Inspirirano starim Hollywoodom

Cvjetne skulpture s kraljevskih dvora ispunile su svojom veličanstvenošću ovaj poseban dan i svojim su glamurom sve prisutne ostavile bez daha. Inspirirane starim holivudom, boje platine, starog zlata i dijamanata ispreplele su se s posebnim detaljima, i pod kristalnim lusterima dvorane predivno stopile u jedinstveni doživljaj.

Dojam su osnažile predimenzionirane vaze i lampe čije su naglašene linije zrcalile svu raskoš.
Ljepota kraljevskih orhideja, božura i ruža koja je ispunila prostor, oplemenjena je svijećnjacima okrunjenim nježnim hortenzijama. Impoznatni stol s platinastim stolnjakom odisao je vrhunskom elegancijom. Ubrusi na srebrnim podtanjurima ukrašeni dijamantnim broševima zajedno s čipkom na stolu i na mjestu svakog gosta, dali su pojmu sklada novu dimenziju.

Zrcala položena duž cijelog stola iz kojih je isijavala svjetlost stotinu svijeća i lučica, stvarala su poseban ugođaj, a u okvirima boje starog zlata bila su ispisana imena dragih gostiju koji su pronašli i poklon kutijice sa skrivenim okusima najfinijih macaroonsa.
Ružine su latice bogato ukrasile put mladencima u novi život, a na oblaku su odplesali svoj prvi ples uz mekane zvukove jazza-a i romantično zvjezdama okupano nebo.

Organizacija vjenčanja: Cvijet Kreativa and Wonderful Weddings
Cvijeće & dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: léTIM Weddings
Lokacija: Hotel Esplanade, Zagreb, Croatia

PRATITE NAS