JESENSKA LJUBAV

JESENSKA LJUBAV

Zlatno vjenčanje

Kraljevska zlatna u kombinaciji s ljepotom prirode stvorila je savršeno jesensko vjenčanje.
Svadbeni stol ostavio je poseban dojam na sve goste pozlaćenim detaljima na starinskom porculanskom servisu. Nekada davno, postojali su jedinstveni primjerci porculanskih setova koji su otkrivali bogatstvo domaćina. On je imao poseban porculanski set za svakog gosta, pa je ova kreativna ideja prenesena na stolove gostiju stvorila jedinstven izgled svakog stola.

Vjenčani buket od kraljevskih ruža, tulipani i perjanice u pozlaćenim malim zdjelicama, samo su neki od detalja koji su obogatili ovo vjenčanje.
Ovi posebni i plemeniti detalji skladno su se stopili s prirodnim elementima pažljivo ugrađenim u posebno dizajnirane rustikalne pozivnice, menije, kartice s imenima, brojeve stolova i darove za sve goste ovog jesenskog vjenčanja.

Neizbježne zlatne vaze u kojima je bogato zelenilo, podarile su veličanstven kraljevski izgled svadbenom postavu ukrasivši njegov središnji dio kao i sve ostale kutke, stvarajući jedinstvenu i luksuznu cjelinu. Jesen je ipak posebno doba godine kad nam priroda podari fuziju kolorita, a zelenilo je tada poput cvijeta u proljeće – odraz svježine i ljepote u mnoštvu boja.


Organizacija vjenčanja: Wonderful Weddings & Cvijet Kreativa
Cvijeće & dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: Amelie Photography; léTIM Weddings

PRATITE NAS