LJETNA ROMANSA

LJETNA ROMANSA

Tereza & Damir

Dopustite da vam ispričamo priču o jednom toplom ljetnom danu…

Čarobno jutro koje se budi na ljetni dan uz šum mora i mirise soli, trave, borova i lavande. Jedna mladenka koja se s osmjehom priprema za najljepšu bajku. Odabire ukrase i boje kojima će istaknuti svoju lijepu put, predivan make-up koji ističe najljepše na njoj dok kuma brižljivo pazi na svaki detalj. Ljubav obitelji i prijatelja ispunjava radošću svaki trenutak.

Predivna vjenčanica koja je svojim valovitim linijama tvorila predivan spoj sa morem. Vjenčani buket kao spoj romantičnog i modernog koji se savršeno uklopio u morsku idilu. Vjenčić od cvijeća što je krasio kosu male djeveruše i mnoštvo cvjetova za najmilije.

A tada dolazi on.

Njih dvoje, čiji se pogledi stapaju u jedan pogled u budućnost što se smjelo raduje svakom budućem trenutku.
I tada u trenu sve nestaje, ostaju samo oni i šum mora u krošnji borova koji samo za njih stvaraju najljepšu skladbu. Uz šetnju stazama u kraju u kojem su kročili u djetinjstvu stvaraju vječne uspomene koje bilježi fotograf. A, što je sreća ako je ne možemo podijeliti s dragim ljudima? Sreća raste kad se dijeli, pa su tako i naši mladenci svoju sreću podijelili s kumovima na obali mora u tom suncem okupanom ljetnom danu.

Organizacija vjenčanja: Wonderful Weddings & Cvijet Kreativa
Cvijeće & dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: Marinković Weddings
Lokacija: Zadar, Croatia

PRATITE NAS