MODERNA TRADICIJA

MODERNA TRADICIJA

Vjenčanje na selu

Posebnim detaljima iz bogate hrvatske tradicije, kombiniranim s modernim i jednostavnim stilom naših mladenaca, stvoreno je ovo ljupko i romantično vjenčanje na tradicionalnom slavonskom salašu.

Svijeće, ogledala i torta na bačvi, najbolji od najboljih slavonskih kolača i umjesto knjige dojmova postavljeno drvo želja – samo su neki od detalja, a svadbena torta umjesto dekoriranja cvijećem imala je samo jednu granu vinove loze.

Malene zastavice koje su se nadvile nad plesni podij i lampioni sto su svjetlili nad podijem i stolovima (poneki i sakriveni među krošnjama drveća), pretvorili su salaš u osvjetljenu bajku, a na drvenim stolovima umjesto uobičajenih stolnjaka bili su pravi originalni slavonski ručnici, svaki ručno vezen. I to naravno, s posebnim uzorkom koji karakterizira kraj iz kojeg je mladenac te posebno oni koji su s drukčijim vezom dali naslutiti od kuda je mlada. Sukulenti zasađeni u različito srebrno posuđe u kombinaciji s cvijećem koje kao da je “ubrano na livadi” i stavljeno u stilizirane etno-ćupove, vaze i poneki “čajnik”, krasilo je stolove i odabrane kutke, a dječica su svoj svijet imala cijelu večer igrajući se i zabavljajući uz razne sadržaje, od velikih ploča za crtanje, do balona i drveća napravljenih od slatkiša.

Malo je reći da smo uživali u zajedničkom stvaranju ovog vjenčanja, ali ono što je svakako ostalo urezano u sjećanje je toplina Slavonaca, tako neposredna i srdačna, da u svakom trenu imate osjećaj kao da ste i vi dio obitelji.


Organizacija vjenčanja: Wonderful Weddings & Cvijet Kreativa
Cvijeće & dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: Matija Vuri Photography
Edit: léTIM Weddings
Lokacija: Salaš Tena, Vinkovci, Croatia

PRATITE NAS