RUSTIKALNO VJENČANJE

RUSTIKALNO VJENČANJE

Narančasti tonovi

Narančasti tonovi u kombinacijama koje, na prvi pogled, izgledaju više glamurozno nego rustikalno, bili su pravi izazov u pretvaranju ove scenografije u rustikalno vjenčanje.

Zanemarena ljepota narančaste boje i lepeza mogućnosti za stvaranje toplog ugođaja, dali su nam “vjetar u leđa” i poseban motiv kako uz nekoliko svečanih detalja u obliku vaza i posuda naglasiti veličanstvenost svakog cvijeta.

Mladenci u prirodi, šetnja puteljkom u susret budućnosti i Sunce koje ispraća dan, ostat će nam svima u trajnom sjećanju.
Tople zrake Sunca savršenim svjetlom obasjavale su jesenske boje oko nas i na svakoj ruži još više isticale njenu ljepotu, a popratni sadržaji, personalizirane pozivnice, meniji, imena za goste i pokloni time su još više došli do izražaja i upotpunili sliku.

Zlatne nijanse na torti povezale su narančaste tonove cvijeća potaknuvši time zaigranost još jedne nježne boje – roze i svih njenih nijansa. Doista, to je bio najljepši način da se istakne sva ljepota svadbene torte i kao poseban kutak objedini elegancija u prirodi na rustikalan način.


Organizacija vjenčanja: Wonderful Weddings & Cvijet Kreativa
Cvijeće & dekoracije: Cvijet Kreativa
Foto: Amelie Photography; léTIM Weddings

PRATITE NAS