Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

PRAVILA PRIVATNOSTI CVIJET KREATIVA

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), Cvijet Kreativad.o.o. (u daljnjem tekstu: Firma) obvezuje se prikupljati osobne podatke (ime i prezime, adresa elektroničke pošte i broj mobilnog telefona) korisnika svojih usluga samo uz dozvolu i u svrhu odgovaranja na upite, prijedloge te pružanja dodatnih informacija i ponuda vezanih uz upite. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uzorganizaciju vjenčanja ili drugih traženih usluga, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date.

Obvezujemo se da nećemo iznijeti ili dati osobne podatke trećoj stranci,osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza, a tada treća strana postaje izvršitelj obrade.Kada koristimo izvršitelje obrade za obradu vaših osobnih podataka u naše ime, zahtijevamo da obrađuju vaše osobne podatke samo u skladu s našim uputama. Također zahtijevamo da izvršitelji obrade potpišu odgovarajuće ugovore i/ili izjave koji pružaju dostatna jamstva za primjenu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera na takav način da obrada podataka bude u skladu sa zahtjevima primjenjivog propisa o zaštiti podataka i osigurava odgovarajuću zaštitu vaših prava.

Vaše osobne podatke zadržavamo i čuvamo u obliku koji dopušta da vas identificiramo samo onoliko dugo koliko je neophodno za svrhe za koje se osobni podaci prikupljaju i legitimno obrađuju. To podrazumijeva da ćemo vaše osobne podatke čuvati i obrađivati sve dok vam pružamo usluge i zadržati ih nakon toga onoliko dugo koliko je potrebno za rješavanje eventualnih sporova koji mogu nastati poslije ili onoliko dugo koliko zakon predviđa. Nakon toga izbrisat ćemo vaše osobne podatke ili ih anonimizirati tako da se više ne mogu koristiti za identifikaciju.

Svi podaci o klijentu strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici firme i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu Firmeautomatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Firma ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

U skladu sa zakonskim odredbama imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u našim bazama podataka, te na ispravak, dopunu, ograničavanje obrade i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu, ograničavanje i brisanje osobnih podataka vršimo na pismeni zahtjev upućen na email adresu službenika za zaštitu podatakanina@cvijet-kreativa.hr. Kako bismo uvijek imali Vaše točne podatke, molimo da nas obavijestite ako dođe do promjene u podacima ili ako je došlo do pogreške pri unosu istih.