SEMINARI ZA MLADENKE

SEMINARI ZA MLADENKE

Sve što trebate znati

Svako planiranje vjenčanja iziskuje mnogo vremena i truda, a česti su i strahovi od neuspjeha ili krivih izbora, koji se javljaju tijekom mjeseci pred vjenčanje.

Mnogo je pitanja koja muče sve mladenke na početku organizacije vlastitog vjenčanja, a samo neka od njih su:
– kako izbjeći pogreške i nepotrebno trošenje (dragocjenog) vremena na pogrešne stvari prilikom planiranja vjenčanja
– kojim redom krenuti
– na što se fokusirati
– kako odrediti prioritete
– kako izabrati najbolje koji će ostvariti vašu viziju
– što je važno znati kod svake usluge
– koje su novosti na tržištu vjenčanja i kako biti drugačija

No ipak je moguće povratiti “kontrolu” nad ovim procesom, definirati svoje želje i naravno otkriti i nove mogučnosti, a da se pritome ne pojavi nova tjeskoba zbog straha od nepoznatog.
Tijekom godina iskustva u planiranju i organizaciji vjenčanja i drugih događanja, vidjeli smo da se upravo ova pitanja najčešće pojavljuju kod mladenaca, a to nas je vodilo do stvaranja novog i posebno osmišljenog seminara za sve mladenke (a naravno i mladence koji to požele).

Jednodnevni seminar održava se subotom, a uz klasičan način, ima mogučnost odabira i individualnijeg pristupa za vas pa ako želite prisustvovati individualnijem tipu seminara, svakako na prijavni obrazac u nastavku naznačite tu opciju u kućici. Za vas tada posebno formiramo grupu u kojoj mogu biti maksimalno do 3 polaznice/polaznika.

Dvodnevni seminari se održavaju petkom (poslijepodne) i tijekom subote, a uz sve osnove, za vas je pripremljen i poseban program gostovanja vrhunskih ljudi iz struke, od kojih ćete odmah moći dobiti i odgovore na sva svoja pitanja i nedoumice, a naravno i saznati što je novo iz tog svakog segmenta vjenčanja.

Svoja mjesta možete rezervirati putem prijavnog obrasca u nastavku, a za sva dodatna pitanja pišite nam na seminarzamladenke@cvijet-kreativa.hr
Veselimo se vašem dolasku.

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte

    JEDNODNEVNI SEMINARJEDNODNEVNI SEMINAR - Individualniji pristup (maksimalno 3 mladenke u grupi)DVODNEVNI SEMINAR

    Slanjem upita izričito izjavljujem da sam tvrtki Cvijet Kreativa dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje točne podatke te dozvoljavam da ih ista koristi u svrhu zaštite mojih osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s tvrtkom Cvijet Kreativa.