CVIJEĆE & DEKORACIJE

CVIJEĆE & DEKORACIJE

Stručne ruke našeg tima upotpuniti će svaku vašu viziju i ideju prekrasnim dekoracijama i detaljima od vjenčanog buketa do glavnog stola mladenaca, ali dati i onaj profinjeni pečat nekom drugom događanju, privatnom ili korporativnom, ili kad samo sa svježim cvijetom poželite unijeti u svoj dom toplinu sunca koje je provirilo kroz oblake nakon dugo vremena.

Posebnu pažnju pridajemo odabiru najboljeg cvijeća, bilo da volite meki i nježni rozi božur ili pak bogatstvo različitih boja i vrsta cvijeća, od hortenzija do orhideja i ruža, pa čak i skoro zaboravljenih romantičnih karanfila.

Uz svijeće i svijećnjake svaka ideja kreira se prema vašim željama. U skladu s temom i stilom vjenčanja razvijaju se ideje koje mogu poput prave scenografije iz bajke inspirirane kraljevskim večerama povezati sve u skladnu cjelinu. Srebrnina i visoke vaze prepune bogatog svježeg cvijeća, pružiti će dojam koji će vaši gosti zasigurno još dugo vremena pamtiti. Cvijećem stvaramo skulpture u prostoru koje, poput pravih umjetničkih instalacija, i bezličan prostor pretvaraju u palaču. Pažljivo birani materijali i ukrasi udahnuti će život svakom prostoru i prizvati osmjeh na lica svih uzvanika.

2_3-weddings-flowers_decoration2

2_3-weddings-flowers_decoration3

2_3-weddings-flowers_decoration4

KAO NAŠ KLIJENT, DOŽIVJETI ĆETE
INDIVIDUALNU PAŽNJU & DETALJAN DIZAJN