DIZAJN VJENČANJA

DIZAJN VJENČANJA

Prvi dojam koji sve prisutne ostavlja bez daha i ostaje u sjećanju još dugo nakon vaše svadbe. Kako?

Dizajn je okosnica nezaboravnog vjenčanja, a pomno biranim detaljima stvaramo posebne trenutke. Svaki dizajn započinje biranjem teme koja će biti glavna nit vodilja prilikom stvaranja prvog najvažnijeg dana u vašem zajedničkom životu. Pomno biranim kolekcijama različitih dizajna pozivnica, revera, menija, brojeva za stolove gostiju, popisa uzvanika, kutija za kuverte i knjiga gostiju, pomoći ćemo vam da izaberete najbolje za vas.
Upoznat ćemo vas s bezbrojnim mogućnostima kojima možete unijeti nešto novo i izražajno u vaš svadbeni dan. To može biti nešto poput upečatljivog Drva želja ili nekog drukčijeg i originalnog načina na koji će vaši gosti moći izraziti svoje tople čestitke, a personalizirani pokloni za goste bit će im trajna uspomena na vaš dan.

Cvijeće za vjenčanje koje će pratiti temu i unijeti život u svaki kutak, izrazito je važan dio dizajna, a sa savršenim stolnjakom, ukrasima za salvete, stolicama, čipkom ili baldahinima, ljepota cvijeća još će više doći do izražaja.

Rasvjeta za vjenčanja svakako je bitan detalj cijele scenografije vašeg dana, a video projekcije i hologramski prikazi, snijeg ili oblak na kojem ćete uploviti u svoj prvi ples, light show i svjetlosno obojenje prostora mogu pretvoriti i najobičniju atmosferu u party zonu ili pak dati onu završnu točku na “i” i stvoriti profinjenu eleganciju s ugodnim i nenametljivim osvjetljenjem.

2_2-weddings-wedding_design2

2_2-weddings-wedding_design3

2_2-weddings-wedding_design4

STVARAMO PREDIVNE VJENČANE SCENOGRAFIJE
REFLEKTIRAJUĆI INDIVIDUALNI STIL NAŠIH MLADENACA